dimarts, 9 de desembre del 2008

ENS VOLEM PRESENTAR




De fet, hauríem de demanar excuses per no haver-ho fet al principi de l'obertura de la bloc, però estem aprenent sobre la marxa i, d'entrada, ens vam apressar a abocar-hi les activitats de novembre i desembre per començar a donar-li contingut.

Nosaltres som una associació de dones de Fulleda, d'un poble que té poc més de cent habitants, a les Garrigues. Comptem amb 55 sòcies i gràcies a la seva empenta, la Junta, duu a terme un bon grapat d'activitats. Algunes d'aquestes estan institucionalitzades i les repetim anualment: Sant Jordi, Castanyada, Setmana Cultural, etc. D'aquesta última activitat n'estem especialment orgulloses perquè durant tota una setmana aconseguim aplegar un bon nombre de persones per escoltar xerrades, veure pel·lícules, realitzar tallers, sopars, teatre, etc. Però el motiu de la satisfacció és el de reunir a les dones (i també a molts homes) del poble, de generacions diferents per gaudir i participar activament del món de la informació, la cultura, el lleure ...

També hem fet alguna activitat "sui generis", com la realització d'una carbonera per tal de recuperar la memòria de les feines que es realitzaven al poble anys enrera, abans no caiguin en l'oblit. Fins i tot vam aconseguir que se'n publiqués un llibre que recull el procès, les experiències, etc.

Ja ho veieu, de padrin(e)s no ens en falta!

I estem a la vostra disposició per tot allò en què us poguem ajudar. Entre totes ho farem tot!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que no és femení "la bloc". Doncs a partir d'ara ho hauria de ser!!!!

Anònim ha dit...

jo encara dubto si és pot escriure la bloc, el blog, la blog, el bloc...

Anònim ha dit...

Ei quina ilu, nomes ens faltava tenir un espai, serem la bomba!! je je....particularment amb fa molta il.lusio i de pas demanar-vos si podem escriuri coses que ens poden interessar a TOTES, a part de les xurradetes, acudits i parides varies que sempre i també ens ajuden a passar "per la vall de llagrimes" amb mes alegria.
Benvingut sias blog, bloc mascle o famella, pero jo crec que femella, ja que serveix per moltes coses, si fos mascle, com a molt per una(JUA JUA JUA)
apali ja m' estrena`t.
petons a totes

Anònim ha dit...

una pregunta, m' ha costat molt poder publicar el texte d' abans, sabeu si cada vegada haig d' escriure les lletretes de comprovacio de paraules?
thanks
la d' abans que no pot signar

Terra Baixa ha dit...

Des de l'Associació de dones Terra Baixa de Castellnou us volem felicitar per aquest blog tan complert i ple d'informacions que heu fet. Molt bé el peti qui peti!
Dóna la impressió que en el vostre poble, encara que sigui petit, esteu tots molt ben avinguts.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Si ho sabessis...

Si estiguéssim tan ben avinguts seríem imparables, ara no passem d'imponents...