dijous, 11 de desembre del 2008

FORMACIÓ ENDE


Ha finalitzat el curs ENDE que durant quatre setmanes del mes de novembre Volem donar les amb les quals hem compartit bon
Durant el mes de novembre, una representat de l’Associació de Dones MARINADA, de Fulleda, la Marta Arbós, va assitir al curs de formació en noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a Tàrrega.
Aquesta formació ha estat organitzada i subvencionada per l'ICD (Institut Català de les Dones), que ens ha concedit un ordinador portàtil i una impressora multifuncions, juntament amb la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.
Les sessions han servit per apropar-nos al món de la informàtica i a les seves aplicacions i utilitats en l’àmbit de l’activitat d’una associació. Arrel de la formació s’ha dissenyat aquesta bloc que, poc a poc, estem intentant vestir.
També ens ha atansat a altres associacions de dones i hem pogut reflexionar i compartir experiències i projectes.
Gràcies a la xarxa de blocs creada, aquest contacte que valorem tan positivament, anirà més enllà de les sessions presencials.
No volem deixar passar l’ocasió sense agrair la paciència i saber fer del professor Ramon Oromí, que ens ha acompanyat en tot aquest procès de creació de la bloc: el que hi podeu veure es deu en gran part a ell.
Els coneixements informàtics adquirits ara toca traslladadar-los a les sòcies i aquest és el nostre gran objectiu. De fet, ja hem començat unes sessions formatives i confiem poder donar-los-hi continuïtat, ja que l’interés per part de les dones és molt gran i ja és hora de que les noves tecnologies arribin a aquest sector, doblement oblidat: les dones i el món rural.